Veel gestelde vragen

Is niet alles duidelijk?

Tijdens 'n Blökske Um dien je je aan actuele covid-19 regels houden, op moment van schrijven (d.d. 16-12-2021) zijn dit: voldoende afstand houden van andere wandelaars, aanbevolen groepsgrootte maximaal 2 (of 4 bij een enkel huishouden) personen en bij binnentreden horecazaken verplicht dragen van een mondmasker.

Laat één persoon van de groep het "hepke" of "snepke" ophalen en consumeer dit op een rustig plekje. Alle "hepkes en snepkes" zij take-away. Het is niet de bedoeling dat er er ophoping plaatsvindt bij de horeca gelegenheden, denk hier zelf ook aan. Wanneer het wat drukker is, wacht dan gewoon even op gepaste afstand (buiten) op je beurt.

Helaas wilt het wel eens voorkomen dat de verstuurde e-mails niet aankomen. In vele gevallen zijn onze berichten dan alsnog in de spamfolder te vinden. Wanneer je echt niets kunt vinden kun je de route 24 uur voor aanvang van je wandeling zelf opzoeken met behulp van je ordernummer en het e-mailadres waarmee je geboekt hebt. Dit kan via onderstaande pagina:

Zoek mijn bestelling en/of route

Bij iedere horecastop zijn vegetarische alternatieven voor onze "hepkes", in verband met de inkoop dienen we dit wel vooraf te weten. Je kunt je keuze voor een vegetarisch Blökske Um doorgeven tijdens het boeken.

Met andere dieetwensen en allergiën kunnen we helaas geen rekening houden.

Dit mag je zelf beslissen. Wanneer je twijfelt of de kinderen alle hapjes en drankjes mee zullen eten/drinken raden we het aan om niet voor de kinderen mee te boeken maar zelf wat kleinigheidjes mee te nemen voor tijdens de wandeling.

Nee, met de huidige maatregelen is het verboden om drank te nuttigen op straat. Handhaving controleert hier streng op! Mocht je toch alcohol nuttigen dan is dit geheel op eigen risico en zijn wij hier niet voor aansprakelijk.

De eerste routes worden op vrijdag 17 december om 19:00 uur online geplaatst.

Hierna, vanaf maandag 10 januari, komen de routes op maandagavond 19:00 uur online voor het eerstvolgende weekend. Boeken kan dus, met uitzondering van kerst, pas een week vooraf. Dit in verband met de (eventueel) veranderende covid-19 maatregelen.

Aanmelden kan online via onze website. Wil je direct de beschikbare routes zien? Klik dan hier.

Onze routes kosten € 21,50 per persoon. Dit is voor de speurtocht inclusief enkele bourgondische take-away hapjes en drankjes. Onze routes zijn direct na het boeken online te betalen, dit kan door middel van overboeking, iDeal of bancontact.

Na betaling ontvang je van ons een bevestiging dat we je betaling hebben ontvangen. Je boeking staat dan vast op de door jou gekozen datum en tijd. De avond vooraf aan de dag die je gekozen hebt ontvang je rond 19:00 uur een e-mail met daarin de laatste informatie en een link naar de speurtocht.

De speurtocht begint met een aantal belangrijke informatieve zaken waaronder parkeermogelijkheden, toiletbezoek en de spelregels van Blökske Um.

Uitprinten is niet nodig, de speurtocht is volledig te volgen op een mobiele telefoon (smartphone). Wanneer je de route uitprint is het onmogelijk om het spelelement van de speurtocht te volgen en beschik je enkel over de wandelroute.

Elke route selecteren we 4 ondernemingen, welke ondernemingen dit zijn kan wisselen van week tot week. Tot nu toe hebben we 50 ondernemingen kunnen steunen. Hieronder de volledige lijst:

Alley Cat Bikes & Coffee, Bar Brutal, Basilica, Blanche Dael, Broodjesbar Wyck by Vosselaer, Cabaret Douze, Café Enfin, Café Fallstaff, Café Forum, Café In de Tenne Kan, Café La Clé, Café Local, Café Madrid, Café Paulus, Café Servaas, Café Van Bommel, Charlemagne, Charlie's Coffee, Charlotte et Marie, Clichee Streetfood & Bar, Coffeelovers, Darq, De Gouverneur, De Sjans, De Tramhalte, Flavourz by Servais, Friture Larue, Grand Cafe Nieuw Bruin, Harvey, In de Karkol, La Tranca, Le Goût - Private Chefs, Marks, Pastel, Pleur Conceptstore, Preps, Restaurant Lure, Restobar Mama, Ristopub Paletti, Roto, Rumors, Soiron, Soup Bros, Teazone Maastricht, The Loft, Treacle & Spice, ut Lieuwke, Van Buuren, Vrienden van het Vrijthof, Wevers Food

Voor andere vragen kun je ons altijd een mailtje sturen, dit mag naar info@blukskeum.nl.